Over mijn werk Mijn klanten, mijn werkwijze en mijn inbreng

[singlepic id=22 w= h= float=center]

Mijn werkwijze

Ik werk nog maar met en voor een beperkt aantal mensen en groepen, maar in de meeste gevallen vrij intensief.
Voor mij is het een voorwaarde dat ik het werk en de activiteiten van mijn klant zeer de moeite waard vind, dat de persoon me ligt, dat het mogelijk is een vertrouwensband op te bouwen en dat we goed kunnen samenwerken.

Met het inhuren van mij krijgt de klant een totaalpakket, waar beide partijen voor moeten gaan en zich goed bij moeten voelen. Het is als het ware een soort partnerschap dat aangegaan wordt en het is belangrijk dat de partners bij elkaar passen, elkaar en elkaars inbreng weten te waarderen en op waarde weten te schatten. Anders werkt het niet.

Mijn klanten

Een paar van mijn “klanten” zijn beeldend kunstenaar, maar ik werk ook voor een fotograaf, een literair genootschap, een viola da gambaspeler, een Mexicaans Oude Muziekensemble, een amateur-symfonieorkest, een actieve groep doven met een oorlogsherdenkingssite, een startend eenmansreisbureau en een groenteboer op zoek naar vernieuwing.

Voor mijn klanten doe ik alles wat nodig is, maar altijd en alleen maar vanuit goede samenwerking, d.w.z. dat zowel mijn klant als ik bereid zijn hard te werken om er iets goeds van te maken.
Ik neem geen opdrachten aan, waarbij ik niet meer ben dan uitvoerder van andermans ideeën. Daar zijn genoeg andere mensen voor te vinden.

Mijn inbreng

Wat ik wél doe, is bevragen, overleggen, brainstormen, research, het geven van mijn betrokken maar kritische mening, advies en coaching op inhoud, presentatie en vormgeving, doorspelen van nieuwe informatie, helpen bij subsidieaanvragen, bouwen van geoptimaliseerde websites, maken van YouTubefilmpjes, ontwerpen van logo’s, visitekaartjes en banieren, bedenken van titels, schrijven en/of redigeren van teksten, vertalingen Nederlands-Engels v.v., persberichten opstellen, versturen (offline) en plaatsen (online), etcetera. Voor kunstenaars ook: het mee samenstellen, voorbereiden en zo nodig uitvoeren van exposities met alles er op en er aan, zoeken naar nieuwe expositiemogelijkheden, schrijven van brieven en wat dies meer zij.

Deel dit FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail