Over Fris Idee Producties Mijn eenmansbedrijf als zzp-er

Fris Idee Producties|Kunst & Marketing

Fris Idee Producties

Fris Idee Producties is mijn eenmansbedrijf. Omdat de ‘kunstpoot’ van Fris Idee Producties steeds belangrijker en omvangrijker werd, heb ik hiervoor Kunst & Marketing in het leven geroepen. Daar heb ik voor gekozen omdat de naam Kunst & Marketing mensen direct informeert over de inhoud en het karakter van het werk dat ik uitvoer en voor wie ik dat uitvoer, namelijk: kunstenaars.

Activiteiten van Fris Idee Producties

Alle activiteiten die niets met kunst te maken hebben, voer ik uit als Fris Idee Producties. Dat geldt bijvoorbeeld voor mijn werk voor het Louis Paul Boon Genootschap, het reisbureau KOM Reizen, Stichting DovenShoah en Groenteboer Marco. Daarnaast voer ik als Fris Idee Producties ook nog kortlopende opdrachten uit als freelancer.

Deel dit FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail