Door mij gebouwde websites

Carien Engelhard

Voor beeldend kunstenaar Carien Engelhard heb ik o.a. een website gebouwd.

Een impressie van de website van Carien Engelhard, gebouwd door Hilde Salverda
Op deze pagina kunt u een video-impressie bekijken van de website

Uitgevoerde werkzaamheden

Tekst: het schrijven van alle teksten voor website, flyers en sociale media, het bedenken van titels en koppen, interview en portfolio, persberichten, redactie Chinablog.
Zowel de blogartikelen tijdens haar verblijf in China als het interview|portfolio en alle flyers zijn op haar website te bekijken en te downloaden.
Ontwerp en vormgeving: website, alle flyers, pdf-bestanden, pagina-illustraties, fotobewerking, logo’s, koppen sociale media.
Overige werkzaamheden: advies en coaching betreffende pr, samenstellen exposities, uitwerken cursussen, aanleveren van nieuwe ideeën activiteiten, uitvoerende pr werkzaamheden.

Han van der Mijn

Voor beeldend kunstenaar Han van der Mijn heb ik een website gebouwd voor zijn Hidden Selfies. Deze was bedoeld als tijdelijk en bestaat dan inmiddels ook niet meer. Helaas ben ik niet zo slim geweest om screenfoto’s te maken van de website, dus ik kan u die website niet meer laten zien. Maar als onderdeel van de exposities in Nederland en in Venetië, Italië heb ik ook 13 filmpjes gemaakt.

Hidden Selfies van Han van der Mijn
Alle 13 films kunt u op deze pagina bekijken

Uitgevoerde werkzaamheden

Tekst: het schrijven van teksten voor de website en persberichten t.b.v. exposities.
Ontwerp en vormgeving: website, fotobewerking t.b.v. website en films, titelkaarten, visitekaartje voor Venetië expositie, video-installatie.
Overige werkzaamheden: het maken van films, muziekselectie, begeleiding expositie in Venetië, uitvoering lokale pr in Venetië.

Deel dit FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail