Over deze website Wat kunt u vinden op de Kunst & Marketing website?

De kunstenaarspraktijk

Alle informatie die ik u hier kunt vinden gaat over beeldende kunst en de kunstenaarspraktijk. Het is zeer gevarieerde informatie,

Wat u hier kunt vinden zijn de Kunst & Marketingkrant, gesprekken met kunstenaars van de Belgische kunstcriticus Hilde van Canneyt, kunstagenda’s van derden uit en kunstbeurzen en andere toppers in binnen- en buitenland, deadlines voor wedstrijden en Artist in Residence.

U vindt hier ook informatie over hoe u het internet effectiever kunt gebruiken en praktische tips voor het vormgeven en optimaliseren van WordPress websites, zodat uw werk optimaal tot zijn recht komt en uw zichtbaarheid op zoekmachines wordt vergroot.

Mocht ik andere kwalitatief goede informatie tegenkomen op het internet, dat interessant genoeg is en van belang voor kunstenaars, dan zal ook dat worden toegevoegd, mits de eigenaar van die website dat toestaat uiteraard.

Horen, zien en níet zwijgen

Op de pagina “Horen, zien en níet zwijgen” kunt u positieve, dan wel negatieve ervaringen lezen van kunstenaars met (buitenlandse) galeries en wedstrijden. Mogelijk voornamelijk negatieve ervaringen, om te voorkomen dat meer kunstenaars dan nodig, veel geld zullen spenderen aan iets dat het niet waard is.

Heeft u negatieve ervaringen of juist heel positieve ervaringen met buitenlandse exposities en/of wedstrijden, laat het me dan vooral weten. Ik kan uw verhaal op mijn website zetten, zodat andere kunstenaars profijt kunnen hebben van uw ervaringen.

Praktische tips en video

PRAKTISCHE TIPS

 • WordPress
  Ik zal allerlei tips geven voor mensen met WordPress websites, hoe internet en sociale media optimaal te benutten en mogelijk zal ik ook video’s toevoegen om het een en ander te visualiseren.
 • Winkel
  In de winkel zullen ter zijner tijd vernieuwde versies verschijnen van mijn reeds eerder gepubliceerde e-boeken “Hoe doe ik dat? Een galerie benaderen.” en “Hoe doe ik dat? Een prijs bepalen voor kunst.”
  Daarnaast zal ik in de loop der tijd nieuwe e-boeken uitgeven.

VIDEO

 • ‘Eigen kweek’
  Hier zijn video’s te zien die ik heb gemaakt voor de kunstenaars met wie ik werk.
  N.B. Bent u geïnteresseerd om ook soortgelijke video’s te laten maken, neem dan contact op.
 • Gezien
  Hier zijn interessante video’s te zien die ik ooit gevonden heb op internet. Een aantal video’s komen uit het historisch archief en zijn nauwelijks elders te bekijken.
Deel dit Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail