Deadlines Artist in Residence N.B. Houd er rekening mee dat hier alleen de deadline wordt vermeld!

A.I.R. en subsidies

Voor veel officiele A.I.R. projecten kan subsidie aangevraagd worden bij het Mondriaanfonds. De subsidiepot is echter beperkt en de eisen streng, d.w.z. dat heel veel aanvragen afgewezen worden.
Of uw aanvraag gehonoreerd wordt hangt ten eerste vooral af van de kwaliteit van uw werk en de ontwikkeling daarvan. Daarnaast is het belangrijk dat de beoordelaars de indruk hebben dat uw verblijf elders een toegevoegde waarde heeft voor de ontwikkeling van uw werk.
Uw motivatie en plan voor het verblijf, evenals de begroting zijn uiteraard ook van groot belang.

De subsidieaanvraag

Een goede voorbereiding van een aanvraag vergroot uw kans op slagen. De inhoudelijke voorbereiding en het samenstellen van een degelijke subsidieaanvraag kost minimaal 10 dagen, meestal neemt het meer tijd.
Het is niet de bedoeling dat u een opstel of een brief schrijft.
Verstrek goed geformuleerde inhoudelijke, feitelijke en zakelijke informatie. Volg de instructies op die de subsidiegever vermeldt en beantwoord hun vragen. Neem de tijd om een goede subsidieaanvraag samen te stellen! Het even vlug in elkaar draaien van een subsidieaanvraag heeft dermate weinig kans van slagen, dat u het maar beter kunt laten.

Deadline: 7 november 2015Open Call
Deadline: 15 november 2015AIR Frosterus – Finland 2016
Deadline: 16 november 2015The Great Indian Monsoon Chase
 
 
Deel dit Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail